Esko lumilingot 
Tulosta
EtusivuOminaisuudetTekniikkaKuvat


  • Kattava mallisto erilaisiin tarpeisiin
  • Toimintavarmoja myös raskaassa nuoskalumessa
  • Suunniteltu Pohjolan rankkoihin talviin


Esko 1- sarja 

Nämä Esko- lumilingot ovat 2-torvisia pienellä teholla toimivia linkoja, joissa puhallus voidaan suunnata vain toiselle tai molemmille puolille. Sivuilla olevilla kannatinjalaksilla säädetään linkojen terien ottavuutta. Tämä linkosarja soveltuu pienikokoisille traktoreille lyhyille tiealueille ja ahtaisiin työskentelyolosuhteisiin. 

Esko 2- sarja

2- sarjan teholingoissa on lapasyöttö ja hydraulinen lumenohjaustorven hallinta. Lingoissa on pultatut käännettävät terät ja kolme jalasta. 

Esko 3- sarja

3- sarjan Esko-lingot ovat järeärakenteisia, alennusvaihteellisia, urakkatyöhön suunniteltuja linkoja. Hydraulinen luukunohjaus, oikean puolen levikesiipi ja portaattomasti säädettävät jalakset vakiovarusteena. 3000- mallit saatavana 1- ja 2- torvisena versiona.

Esko 4-sarja

Poikittaiskierukka mallinen 1- torvinen Esko lumilinko soveltuu ammattilaisille ja myös polanteen poistoon, paikoitus- ja taajama-alueille. Vakiona olevan hydraulisen lumen ohjaustorven käännön ja lipan ansiosta lumi on ohjattavissa tarkasti haluttuun paikkaan. Esko 4271 lingossa on kuormaava lumenohjaustorvi.

Valmistaja : Nokka Oy »