Rehut ja säilöntäaineet

Rehun erinomainen laatu on tärkeää taloudellisen tuotannon ja terveyden varmistamiseksi. K-maataloudesta saat laadukkaat säilöntäaineet sekä happosäilöntään että biologiseen säilöntään.

Mestarin Vahva on saatavilla K-maatalouksien kautta. Valikoimista löytyy Kinnusen Myllyn ja Feedexin täysrehuja, puolitiivisteitä, tiivisteitä, kivennäisiä, KNZ-nuolukivia, Joseran nuoluvateja, Joseran, Biofarmin ja Valion vasikoiden juomarehuja sekä useita erikoisrehuja ja vitamiineja.

K-maatalouksien kautta on saatavissa naudoille myös oma Mestarin rehusarja, joka sisältää rehuja täysrehusta tiivisteisiin. Mestarin vitamiineilla varmistat vitamiinien riittävän saannin karjallesi vuodenajasta riippumatta.

Vuoden 2016 uutuustuotteena on K-maatalouksien kautta ostettava DairyPilot –rehuvalmiste, jonka käytöstä on hyviä kokemuksia jo yli 6000 lypsykarjatilalta ympäri maailman. DairyPilot sisältää elävää hiivaa ja kasveista eristettyjä polyfenoleita, joiden tuotanto- ja terveysvaikutuksista on saatu viime vuosien tutkimuksissa uutta tietoa.

Rehut ja säilöntäaineet {{total}} tuotetta